شنبه 29 دي 1397
English خانه تماس با ما نقشه سایت

شنبه 18 آذر 1391 3-واردنمودن اطلاعات ماهانه و 10 تولدها درفرم های مربوطه و ارسال آن به سامانه وزارت بهداشت چگونه است؟

3-1 ابتداازطریق آدرس port.health.gov.ir/family/baby وارد سایت سلامت نوزادان جدید شده سپس ازطریق پایگاه داده ها و فقط با استفاده از آیتم جدید وارد سندجدید شده و فرم خام اطلاعات ماهانه زایمان و ثبت زایمان رابه صورت جداگانه دریافت وبرروی یکی از درایوهای کامپیوتر ذخیره می نماییم .دریافت سندجدید برای اطلاعات ماهانه زایمان و ثبت زایمان فقط یکبار انجام میگردد و هرماه اطلاعات تاپایان سال درهمان سند وارد میشود.

3-2 پس از دریافت سندجدید فایل راتغییرنام به نام شهرو بیمارستان داده و این سند offline میشود.

3-3 اطلاعات هرماه دراین سند offline ثبت گردیده و سپس ارسال میگردد.

3-4 برای ماه جدید بازدن آیکون فرم جدید درهمان سند، صفحه جدید بازمیشود تا بتوان اطلاعات جدید راوارد کرد.

3-5 –برای نوزادان چند قلویی که شماره 10% رادارا میباشند برای هرقل یک صفحه بازکرده و تکمیل میشود و بایدتوجه کرد که شماره پرونده آنهایکی خواهد بود.

3-6 باید توجه داشت که درتکمیل فرم ثبت ماهانه هرکدام از آیتم های عوامل خطر بارداری-عوارض زایمان-مداخلات حین زایمان میبایست یا برابرباتعداد کل زایمان (واژینال و سزارین) ویا بیشتراز آن باشد.همچنین آیتم سن بارداری باید برابر با تعدادکل نوزادان باشد.

3-7 پس ازتکمیل فرم اطلاعات online شده و ثبت اطلاعات رازده تا اطلاعات به سامانه فرستاده شود.

3-8 حتماباید پیام ثبت باموفقیت انجام شد مشاهده گردد.

در باره استان
در باره دانشگاه