شنبه 29 دي 1397
English خانه تماس با ما نقشه سایت

شنبه 18 آذر 1391 1-شیوه ثبت اطلاعات تولد دردفترزایمان به چه صورت میباشد؟

1-1 ثبت تولدهرماه باشماره 1 شروع و به آخرین شماره زایمان درآن ماه ختم میگردد ودرماه جدید مجددا ورود اطلاعات باشماره 1 شروع میگردد.

1-2 برای زایمان های چندقلویی ازیک شماره برای مادراستفاده میگردد امااطلاعات نوزادی به تعدادقل ها درچندردیف ثبت میگردد.

1-3 درپایان هرماه دفتربدون رها کردن ردیف های خالی با خط پایان بسته و بدون فاصله ثبت اطلاعات ماه جدید شروع میگردد.

1-4 درستون علت سزارین به هردلیلی که پزشک متخصص زنان برای سزارین درپرونده مادرثبت میکند به علت عنوان سزارین درنظرگرفته میشود.

1-5 درستون پیشرفت عملیات احیاء کارهایی همانند تامین گرمای مناسب-تمیزکردن راه هوایی و خشک کردن که به غلط روتین گشته اند دریک نوزادسالم باآپگار10/9 گام های نخستین احیاء به حساب نمی آید.

1-6 سرانجام مادری جهت مادرو نوزاد دو ساعت اول بعد اززایمان میباشد که درطی این دوساعت مادرو نوزاد به چه بخشی منتقل شده اند.

در باره استان
در باره دانشگاه